V

Peter van der Lingen Photography www.petervanderlingen.nl

Vorige maand mocht ik de trouwdag fotograferen van collega fotograaf Louise van der Broek van Moments in Life / LM-Fotografie.

Lees hier hoe zij haar grote dag heeft beleeft!

“01-05-2015 was het dan zover. Na een flink aantal huwelijken zelf te hebben gefotografeerd mocht ik nu eindelijk zelf in het huwelijksbootje stappen. In januari 2014 had Rob mij al ten huwelijk gevraagd, maar door ons werk en omdat we niet in de winter wilden trouwen hadden we onbewust voor deze super populaire trouwdatum gekozen.

Als bruidsfotograaf kreeg ik iedere keer de vraag: “en wie word jullie fotograaf?”. Rob had deze keuze aan mij over gelaten en als snel was ik erachter dat ik het ontzettend leuk zou vinden als Peter onze bruiloft zou willen fotograferen. Nadat Rob de website van Peter had gezien was hij het hier al snel meer eens en gelukkig was jij nog beschikbaar. (Nadat wij de dag hadden vastgelegd heeft hij nog heel veel aanvragen gehad voor deze populaire datum maar wij waren gelukkig de eerste.) Nu moet ik ook bekennen dat de fotograaf onze allereerste beslissing is geweest, zelfs nog voordat we een lokatie hadden besproken.

Peter had ik al wel eens ontmoet tijdes een van de evenementen die voor bruidsfotografen worden georganiseerd, maar Rob wilde hem ook wel even ontmoeten voor de bruiloft. Omdat ik zelf nog nooit echt voor de camera had gestaan besloten we dat we ook een loveshoot wilden. Gewoon zodat we wisten hoe het volede om voor de camera te staan en wisten wat Peter zijn manier van werken was. Dit leverde prachtige beelden op. Een foto hebben we dan ook gebruikt voor de trouwkaart.

Ook waren we er al snel over uit dat we wilden trouwen op het akkerbouwbedrijf van mijn schoonouders in de noordoostpolder. Een prachtige lokatie met veel betekenis voor ons. Rob zijn opa is hier ooit begonnen als pionier en na Rob zijn vader is Rob de volgende opvolger van dit bedrijf.

We hebben in het weiland bij het huis een mooie tent laten neerzetten en vervolgens de complete versieringen zelf geregeld. Een bruiloft op eigen lokatie brengt nogal wat voorbereiding met zich mee en daarom waren we echt ontzetten blij met een van onze beste vriendinnen die weddingplanner is. Dankzij haar is de hele voorbereiding en de dag zelf perfect gelopen. Door onze drukken banen hadden we dit allemaal zelf echt niet kunnen regelen. Dankzij haar, onze familie, vrienden en ook de ambtenaar van de burgerlijke stand, is het een geweldige dag (en veel meer dan dat) geworden.

Alle bruiloften zijn fantastisch en bijzonder. Dat maakt het vak van bruidsfotograaf ook zo geweldig. Wat onze bruiloft voor ons zo speciaal maakte, was de manier waarop we dit konden doen. Op een eigen lokatie samen met onze dierbaren. Alles aan de dag was precies zoals we wilden en wie wij zijn. Het is dus echt onze eingen unieke dag. De beelden die onze videograaf en Peter hebben gemaakt zijn daar het bewijs van. Een onbetaalbare terugblik waar we nog lang en met heel veel plezier naar kunnen kijken. Rob en ik zijn niet zo van het foto’s van onszelf uitvergroot aan de muur hangen. Maar een foto knalt er voor ons echt uit. De zwart wit foto waarop te zien is dat we dansen wordt daar een uitzondering op. Die foto straalt namelijk alles uit. Een bijzonder uniek, en vooral niet geregiseerd moment! Precies een moment welke ik zelf ook zo graag wil vast leggen iedere bruiloft weer.

Peter Nogmaals ontzettend bedankt voor de fantaschtische herinnering die je ons gegeven hebt.” Louise

 

Peter van der Lingen Photography www.petervanderlingen.nl

Rob_en_Louise-5Rob_en_Louise-10

lPeter van der Lingen Photography www.petervanderlingen.nl

Rob_en_Louise-39Rob_en_Louise-43Rob_en_Louise-65Rob_en_Louise-50Rob_en_Louise-46Rob_en_Louise-90Rob_en_Louise-112Rob_en_Louise-118Rob_en_Louise-127Rob_en_Louise-131Rob_en_Louise-132Rob_en_Louise-144Rob_en_Louise-147Rob_en_Louise-208Rob_en_Louise-210Rob_en_Louise-219Rob_en_Louise-237Rob_en_Louise-300Rob_en_Louise-343Rob_en_Louise-330Rob_en_Louise-333Rob_en_Louise-285Rob_en_Louise-358Rob_en_Louise-455Rob_en_Louise-477Rob_en_Louise-491Rob_en_Louise-490Rob_en_Louise-548Rob_en_Louise-460Rob_en_Louise-528Rob_en_Louise-483

Weddingplanner: Elina van Benthem Weddingplanner
Catering + Tent: Slump catering, Bant
Jurk: Fem Weddingshop Volendam
Pak: Piet Zoomers, Zwolle
Uitnodiging: Madelon Blok 
Taart: Vivian Copier
Boeket: Karolien Hof, Overig bloemwerk: Louise van den Broek
Versieringen & Decoratie: Familie en vrienden
Ringen: Juwelier Coco, Zwolle
Diner: Slagerij Lantinga, Meppel
Videograaf: Melroy Polhoud
Visagist: Beauty FX, Linda Rutgers, Kraggenburg
CLOSE MENU