Peter en Marjan van der Lingen fotografen duo

Hi, ik ben Peter

fulltime trouwfotograaf

Ik ben getrouwd met Marjan en samen vormen wij zowel privé als in de fotografie een goed team. Samen met onze twee prachtige dochters wonen wij in de mooie stad Zwolle. Met meer dan 16 jaar ervaring in de trouwfotografie heb ik heel veel prachtige trouwdagen vast mogen leggen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en vol energie! Alle facetten van jullie dag brengen wij spontaan en natuurlijk in beeld. Altijd zijn wij op zoek naar echte momenten. Op zoek naar de bijzondere band tussen jullie als bruidspaar en naar de bijzondere band tussen jullie en je vrienden en familie.

Wat ons fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in één dag. Het is de combinatie van jullie liefde, entourage, stilistische ruimtes, prachtige voorwerpen, betoverende kleding en onvergetelijke momenten. Jullie liefde leggen wij vast in een tastbare herinnering voor altijd. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus.

Wij zijn aangesloten bij de Masters of Wedding Photography, Twentyfive Collectief, Fearless Photographers, en de Worls’ Best Weddingphotographers

Al onze kennis, ervaring en energie stoppen wij met veel liefde in jullie trouwreportage.

Winnaar van 100+ Bruidsfotografie Awards!

“Peter van der Lingen onderscheidt zich door een eigen stijl, een uniek product, een continue hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Hij is een vakman die de kern van verbondenheid weet te treffen. In zijn foto’s vallen de liefde en de kunst perfect samen. Zijn foto’s zijn goede, verrassend geschoten momenten.”

Juryrapport Dutch Wedding Awards

R

Lees ervaringen van echte bruidsparen die jullie zijn voor gegaan in de keuze voor mij als fotograaf.

ERVARINGEN VAN BRUIDSPAREN

"We genieten nog dagelijks van alle mooie herinneringen"

Anouk & Arnaud

Peter heeft onze bruiloft op fantastische wijze vast gelegd. We zijn erg tevreden met het resultaat. We hebben heel veel mooie foto’s gekregen! Het is ook zeer prettig samenwerken met Peter. Op de dag zelf merk je haast niet dat hij er is maar toch legt hij alle momenten prachtig vast. Altijd erg vriendelijk en ook het contact na de bruiloft was prettig en hij reageert erg snel. We zijn Peter erg dankbaar en genieten met zijn foto’s nog dagelijks van alle mooie herinneringen aan onze grote dag.

Groot Warnsborn Trouwen Oranjerie
Trouwen op Terschelling fotograaf

"Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

Sandy & Lammert

“Peter bewees bij het fotograferen van ons huwelijk op het prachtige Terschelling dat hij geheel terecht Internationaal Award Winning fotograaf is. Hij heeft een perfect oog voor licht, kleur, timing en compositie en creëert met zijn foto’s eigen werkelijkheden die precies het gevoel van “the perfect wedding” representeren. Wat zijn lens vastlegt wordt uiteindelijk de mooiste weergave van je eigen herinnering. Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

“Liefde, passie, blijdschap, opwinding"

Maritha & Eric

“Liefde, passie, vriendschap, gemis, blijdschap, hoop, opwinding … Er zijn zoveel emoties die je ervaart en momenten om te koesteren wanneer je trouwt! Alle emoties en momenten wil je je kunnen herinneren. Koesteren. Tastbaar maken. Herbeleven met dierbaren. Weer opnieuw die vlinders in je buik… Peter van der Lingen is het antwoord. Peter voelde op onze speciale dag als een vriend, terwijl we hem maar heel kort voor de bruiloft hebben gesproken. We kwamen last minute met onze vraag en Peter zei: ‘ja!’. Daar zijn we nog steeds dankbaar voor. Zo bijzonder hoe je door prachtige foto’s, vol emotie, weer helemaal terug wordt gezogen naar de dag! Het maakt Peter een kunstenaar. Peter, nogmaals: dank je wel voor de prachtige foto’s!”

fotograaf Wijenburg
W

Wij hebben de afgelopen 10 jaren met succes honderden paren geholpen de trouwfoto's te krijgen die ze willen. Wij kunnen hetzelfde voor jullie doen.

P

Helder, overzichtelijk en alles inclusief

PRIJZEN BRUIDSFOTOGRAFIE

Elk bruidspaar heeft natuurlijk specifieke wensen en niet iedereen heeft hetzelfde budget.
Daarom bieden wij mooie kant-en-klaar pakketten aan, maar bestaat er ook de mogelijkheid om jullie persoonlijke pakket samen te stellen.
Geheel naar jullie wensen want bij ons staan jullie in alle opzichten centraal!

Alle Collecties zijn inclusief fotografie, nabewerkingen, de bestanden digitaal en een prachtig trouwalbum.
Inclusief zijn dus alle uren die wij in jullie trouwdag steken. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het afleveren van het album.
Voor een gemiddelde trouwdag zijn dit minimaal veertig uren.

Dit alles doen wij met veel aandacht en liefde!

Bruidsfotograaf Peter van der Lingen
COLLECTION .01

STYLISH COLLECTION

Tot 6 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
200 foto's.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
Trouwalbum 25 x 25 met 20 pagina's.
Online foto gallery met alle foto's om te delen met familie en vrienden.

€1995
Peter van der Lingen World's Best Wedding Photo's
.02 *MEEST GEKOZEN!

PREMIUM COLLECTION

Tot 8 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
300 foto's.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
Luxe 25 x 25 trouwalbum met 30 pagina's.
Private online foto gallery met alle foto's om te delen met familie en vrienden.
1 jaar online back up van jullie fotobestanden.

€2395
Sprookjeshuwelijk Roode Koper
COLLECTION .03

LUXURY COLLECTION

Tot 10 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
400 foto's.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
Luxe 30 x 30 trouwalbum met 40 pagina's.
Online foto gallery met alle foto's om te delen met familie en vrienden.
2 jaar online back up van jullie fotobestanden.

€3025

"Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum"

Rhona & Gustave

“Peter is de beste! Als professioneel fotograaf bekijk ik het werk van Peter op een andere dan normale wijze. Peter is enorm creatief en artistiek maar bovenal gewoonweg de perfecte fotograaf voor jullie perfecte dag. Vanaf dag 1 in onze zoektocht stak Peter met kop en schouders boven iedereen uit! De reportage is gewoonweg fantastisch.Hij heeft onze Schotse/Hollandse bruiloft met veel gevoel voor traditie en onze wensen vastgelegd in een kwaliteit waaraan weinigen kunnen tippen. Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum. Peter: enorm bedankt!”  

"Bij het terugkijken van de foto's komen alle herinneringen weer naar boven"

Els & Tom

Op 26 mei zijn wij getrouwd, en Peter van der Lingen heeft onze dag vastgelegd in foto’s. En hoe! Bij het terugkijken van de foto’s komen alle herinneringen weer naar boven, de dag was geweldig, mooi, lief, emotioneel, en dat is allemaal vastgelegd op de foto’s. Peter’s oog voor detail, lichtinval en mooie momenten is uitzonderlijk. Dankzij Peter’s foto’s kunnen wij keer op keer de bruiloft herleven.

"Onze foto’s zijn geweldig!"

Chantal & Ruben

“Peter heeft een unieke stijl van fotograferen. Zijn foto’s zijn divers, creatief en innovatief. Peter blijft dichtbij het bruidspaar maar vooral ook dichtbij zichzelf! Prachtig om te zien. Onze foto’s zijn geweldig! Wij raden Peter dan ook iedereen aan!!”  

Getting ready Roode Koper | I am Luigi
Bride getting ready Roode Koper
Bride getting ready Roode Koper
Bloemenmeisjes Bruiloft Styling roode koper
Trouwen Landgoed Roode Koper
trouwceremonie tuin roode koper
Buiten Trouwen Landgoed Roode Koper
Trouwen Landgoed Roode Koper
Landgoed roode koper trouwen
bluiloft styling bloemen roode koper
Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf, Zwolle, Overijssel, Nederland, Staphorst
bridesmaids roode koper wedding
Trouwen Landgoed Het Roode Koper
Pool Party Roode Koper
michelin wedding diner nederland
Trouwen Landgoed Het Roode Koper
diner Landgoed Het Roode Koper bruiloft
diner roode koper bruiloft
diner roode koper wedding michelin
Sprookjeshuwelijk Roode Koper
diner Landgoed Het Roode Koper bruiloft
1

"Eerst Peter vastleggen daarna de trouwdatum"
Rosalie & Martin

“Eén ding was zeker: als wij zouden trouwen wilden we Peter van der Lingen als trouwfotograaf. Toen dat geregeld was, werd onze trouwdatum pas definitief. Wat een geweldige keuze! Zijn aanwezigheid is bescheiden en prettig. De fotomomenten waren (ondanks de regen en kou) leuk, gezellig en spontaan. De foto’s zijn geweldig. Het groter geheel en ook details: alles staat er op en is prachtig. De goede service en duidelijke communicatie is erg prettig. We kunnen nog elke dag nagenieten van onze mooie dag door deze bijzondere foto’s!”

CLOSE MENU