Peter en Marjan van der Lingen fotografen duo

Hi, ik ben Peter

fulltime trouwfotograaf

Ik ben getrouwd met Marjan en samen vormen wij zowel privé als in de fotografie een goed team. Samen met onze twee prachtige dochters wonen wij in de mooie stad Zwolle. Met meer dan 16 jaar ervaring in de trouwfotografie heb ik heel veel prachtige trouwdagen vast mogen leggen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en vol energie! Alle facetten van jullie dag brengen wij spontaan en natuurlijk in beeld. Altijd zijn wij op zoek naar echte momenten. Op zoek naar de bijzondere band tussen jullie als bruidspaar en naar de bijzondere band tussen jullie en je vrienden en familie. Wat ons fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in één dag. Het is de combinatie van jullie liefde, entourage, stilistische ruimtes, prachtige voorwerpen, betoverende kleding en onvergetelijke momenten. Jullie liefde leggen wij vast in een tastbare herinnering voor altijd. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus. Onze vakkennis houden wij op peil via workshops en cursussen bij de beste bruidsfotografen ter wereld. Tevens zijn wij zijn aangesloten bij Fearless Photographers, Twentyfive Trouwfotografie Collectief en de Masters of Wedding Photography. Al onze kennis, ervaring en energie stoppen wij met veel liefde in jullie trouwreportage.

Winnaar van 100+ Bruidsfotografie Awards!

“Peter van der Lingen onderscheidt zich door een eigen stijl, een uniek product, een continue hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Hij is een vakman die de kern van verbondenheid weet te treffen. In zijn foto’s vallen de liefde en de kunst perfect samen. Zijn foto’s zijn goede, verrassend geschoten momenten.”

Juryrapport Dutch Wedding Awards

R

Reviews

Lees ervaringen van echte bruidsparen die jullie zijn voor gegaan in de keuze voor mij.

"Bij het terugkijken van de foto's komen alle herinneringen weer naar boven"

Els & Tom

Op 26 mei zijn wij getrouwd, en Peter van der Lingen heeft onze dag vastgelegd in foto’s. En hoe! Bij het terugkijken van de foto’s komen alle herinneringen weer naar boven, de dag was geweldig, mooi, lief, emotioneel, en dat is allemaal vastgelegd op de foto’s. Peter’s oog voor detail, lichtinval en mooie momenten is uitzonderlijk. Dankzij Peter’s foto’s kunnen wij keer op keer de bruiloft herleven.

"We genieten nog dagelijks van alle mooie herinneringen"

Anouk & Arnaud

Peter heeft onze bruiloft op fantastische wijze vast gelegd. We waren erg tevreden met het resultaat. Er zijn simpelweg niet een paar mooie foto’s, maar gewoon heel veel mooie foto’s. Bovendien was het zeer prettig samenwerken; op de dag zelf merkte je niet dat hij er was, altijd erg vriendelijk en ook het contact per mail na de bruiloft was prettig en hij reageerde erg snel. We zijn Peter erg dankbaar en genieten met zijn foto’s nog dagelijks van alle mooie herinneringen aan onze grote dag.

"Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

Sandy & Lammert

“Peter bewees bij het fotograferen van ons huwelijk op het prachtige Terschelling dat hij geheel terecht Internationaal Award Winning fotograaf is. Hij heeft een perfect oog voor licht, kleur, timing en compositie en creëert met zijn foto’s eigen werkelijkheden die precies het gevoel van “the perfect wedding” representeren. Wat zijn lens vastlegt wordt uiteindelijk de mooiste weergave van je eigen herinnering. Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

Loveshoot Amsterdamse Bos

"We hadden absoluut geen betere fotograaf kunnen wensen!"

Aytaç & Dömötör

Voor onze bruiloft wilden we niet zomaar een fotograaf, het gaat tenslotte om de mooiste dag van je leven, we wilden graag een toptalent in bruidsfotografie. We kwamen al vrij snel terecht bij Peter, zijn portfolio sprak boekdelen, wat een prachtfoto’s! Wat ons vooral opviel was de mooie kleuren die zo reëel overkomen, totaal niet gemaakt, niet over bewerkt, zo natuurlijk. Daarnaast de spontaniteit. Hij wist precies op de juiste momenten foto’s te maken, dat was duidelijk. Peter geeft gehoor aan alle wensen van de koppel, denkt graag mee en bereid zich goed voor door middel van een kennismaking. We hadden behoorlijk hoge verwachtingen na zijn werk te hebben gezien, maar zelfs die wist hij te overtreffen, ongelofelijk! We kunnen geen genoeg krijgen van onze foto’s en hebben ondertussen zoveel favorieten. Peter mist geen enkel speciaal moment, geen poseerwerk, maar de juiste shot on the perfect moment en zo artistiek! We staan er echt versteld van, aangezien we een behoorlijk grote bruiloft hadden van 400 gasten. Hij had het samen met zijn second shooter zo goed onder controle. Het bijzondere is dat Peter op zo’n professionele manier en subtiel te werkt gaat dat we hem eigenlijk gedurende het feest helemaal niet hebben opgemerkt. Alsof hij de hele avond op de achtergrond heeft gestaan, maar gezien beeldige foto’s was hij duidelijk in the center of every moment, wat een topper! Bedankt dat je onze mooiste dag zo ontzettend professioneel en prachtig hebt weten te vereeuwigen Peter. We hadden absoluut geen betere fotograaf kunnen wensen!

T

Wij hebben de afgelopen 10 jaren met succes honderden paren geholpen de trouwfoto's te krijgen die ze willen. Wij kunnen hetzelfde voor jullie doen.

“Liefde, passie, blijdschap, opwinding"

Maritha & Eric

“Liefde, passie, vriendschap, gemis, blijdschap, hoop, opwinding … Er zijn zoveel emoties die je ervaart en momenten om te koesteren wanneer je trouwt! Alle emoties en momenten wil je je kunnen herinneren. Koesteren. Tastbaar maken. Herbeleven met dierbaren. Weer opnieuw die vlinders in je buik… Peter van der Lingen is het antwoord. Peter voelde op onze speciale dag als een vriend, terwijl we hem maar heel kort voor de bruiloft hebben gesproken. We kwamen last minute met onze vraag en Peter zei: ‘ja!’. Daar zijn we nog steeds dankbaar voor. Zo bijzonder hoe je door prachtige foto’s, vol emotie, weer helemaal terug wordt gezogen naar de dag! Het maakt Peter een kunstenaar. Peter, nogmaals: dank je wel voor de prachtige foto’s!”

"We zijn zo ontzettend blij met onze prachtige foto’s".

Roos Marijn & Rene

“Wat was het geweldig om Peter als trouw fotograaf te hebben! Peter is een fotograaf die echt gevoel heeft voor het maken van bijzonder mooie foto’s. Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij Peter.We kunnen iedereen aanraden om Peter te kiezen als fotograaf! We zijn zo ontzettend blij met onze prachtige foto’s, het is alsof je de dag even weer opnieuw beleefd!”  

"Eerst Peter vastleggen daarna de trouwdatum"

Rosalie & Martin

“Eén ding was zeker: als wij zouden trouwen wilden we Peter van der Lingen als trouwfotograaf. Toen dat geregeld was, werd onze trouwdatum pas definitief. Wat een geweldige keuze! Zijn aanwezigheid is bescheiden en prettig. De fotomomenten waren (ondanks de regen en kou) leuk, gezellig en spontaan. De foto’s zijn geweldig. Het groter geheel en ook details: alles staat er op en is prachtig. De goede service en duidelijke communicatie is erg prettig. We kunnen nog elke dag nagenieten van onze mooie dag door deze bijzondere foto’s!”  

"Wij raden Peter iedereen aan!!”

Chantal & Ruben

“Peter heeft een stijl van fotograferen die je niet vaak ziet. Peter zijn foto’s zijn divers, creatief en innovatief. Peter blijft dichtbij het bruidspaar maar vooral ook dichtbij zichzelf! Prachtig om te zien. Onze foto’s zijn geweldig! Wij raden Peter dan ook iedereen aan!!”  

"Iedereen die we de foto’s lieten zien was sprakeloos."

Lotte & Laura

Peter was de perfecte fotograaf. Hij begreep wat we wilden en de resultaten logen er niet om: prachtig! Iedereen die we de foto’s lieten zien was sprakeloos. Vooral zijn composities met licht zijn verbluffend. Tijdens de dag merkte je niet eens dat hij er was, zo geruisloos bevond hij zich tussen de gasten. Hierdoor hadden mensen dus niet door dat er foto’s gemaakt werden. Gevolg: al onze liefste familieleden en vrienden staan op de foto precies zoals ze zijn, met typische handgebaren en gezichtsuitdrukkingen. Ook onze fotoshoot leverde mooie plaatjes op die we groot hebben laten inlijsten. We hebben ook het boek bij Peter besteld, want over 30 jaar wil ja natuurlijk nog steeds op deze dag kunnen terugkijken, met de beelden erbij! We kunnen Peter niet genoeg aanraden. Het kost wat, maar hij is het totaal waard en goede foto’s zijn echt onbetaalbaar!

"Foto’s die je weten te raken"

Mirjam & Michiel

“Wat een vakmanschap! We zijn enorm blij en dankbaar voor de foto’s die Peter heeft gemaakt op onze bruiloft. Hij heeft oog voor emoties en omgeving en neemt de tijd om dit goed vast te leggen. Momenten die in een seconde gebeuren weet hij te vangen met als resultaat een prachtige reportage. Voor iedereen aan te raden: prachtige foto’s die de sfeer perfect weergeven en foto’s die je weten te raken.”

"Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum"

Rhona & Gustave

“Peter is de beste! Als voormalig professioneel fotograaf bekijk ik het werk van Peter op een andere dan normale wijze. Peter is enorm creatief en artistiek maar bovenal gewoonweg de perfecte fotograaf voor jullie perfecte dag. Vanaf dag 1 in de zoektocht stak Peter met kop en schouders boven iedereen uit! De reportage is gewoonweg fantastisch.Hij heeft onze Schotse/Hollandse bruiloft met veel gevoel voor traditie en onze wensen vastgelegd in een kwaliteit waaraan weinigen kunnen tippen. Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum. Peter: enorm bedankt!”  

P

Prijzen Bruidsfotografie

Exclusive Wedding Collection

* Meest gekozen!

Tot 8 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
Luxe 25 x 25 trouwalbum met 40 pagina's.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
300 bestanden digitaal.
Private online foto gallery met alle foto's om te delen met familie en vrienden.
1 jaar online back up van jullie fotobestanden.

€2395
Getting ready Roode Koper | I am Luigi
Bride getting ready Roode Koper
Bride getting ready Roode Koper
Bloemenmeisjes Bruiloft Styling roode koper
Trouwen Landgoed Roode Koper
trouwceremonie tuin roode koper
Buiten Trouwen Landgoed Roode Koper
Trouwen Landgoed Roode Koper
Landgoed roode koper trouwen
bluiloft styling bloemen roode koper
Buiten trouwen Roode Koper
bridesmaids roode koper wedding
Trouwen Landgoed Het Roode Koper
Pool Party Roode Koper
michelin wedding diner nederland
Trouwen Landgoed Het Roode Koper
diner Landgoed Het Roode Koper bruiloft
diner roode koper bruiloft
diner roode koper wedding michelin
Sprookjeshuwelijk Roode Koper
CLOSE MENU