Peter van der Lingen familie portret

Dit ben ik ...

Jullie trouwfotograaf

Wat leuk dat je mijn werk hebt bekeken. Met meer dan 16 jaar ervaring in de trouwfotografie heb ik heel veel prachtige trouwdagen vast mogen leggen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en vol energie! Ik ben getrouwd met Marjan en samen vormen wij zowel privé als in de fotografie een goed team. Samen met onze twee prachtige dochters wonen wij in de mooie stad Zwolle.

Alle facetten van jullie dag brengen wij spontaan en natuurlijk in beeld. Altijd zijn wij op zoek naar echte momenten. Op zoek naar de bijzondere band tussen jullie als bruidspaar en naar de bijzondere band tussen jullie en je vrienden en familie.

Wat ons fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in één dag. Het is de combinatie van jullie liefde, entourage, stilistische ruimtes, prachtige voorwerpen, betoverende kleding en onvergetelijke momenten.
Jullie liefde leggen wij vast in een tastbare herinnering voor altijd. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus.

Onze vakkennis houden wij op peil via workshops en cursussen bij de beste bruidsfotografen ter wereld. Tevens zijn wij zijn aangesloten bij Fearless Photographers, Twentyfive Trouwfotografie Collectief en de Masters of Wedding Photography.

Al onze kennis, ervaring en energie stoppen wij met veel liefde in jullie trouwreportage.

“Peter van der Lingen onderscheidt zich door een eigen stijl, een uniek product, een continue hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Hij is een vakman die de kern van verbondenheid weet te treffen. In zijn foto’s vallen de liefde en de kunst perfect samen. Zijn foto’s zijn goede, verrassend geschoten momenten.”

Juryrapport Dutch Wedding Awards

Master Award Beste Trouwfotograaf

Prijzen Bruidsfotografie

Jullie trouwdag is uniek

Elke trouwdag is anders. Vooral jullie trouwdag is uniek. Daarom werk ik met maatwerk prijzen voor bruidsfotografie.

Ik vertel jullie graag meer over mijn mogelijkheden voor jullie.

CLOSE MENU