OVER MIJ ...

Als fotograaf sta ik al jaren aan de top in de bruidsfotografie. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in trouwfotografie heb ik veel prachtige trouwdagen vast mogen leggen. Dat doe ik nog steeds met veel plezier en vol energie!

Ik ben gelukkig getrouwd met Marjan en samen vormen wij zowel privé als in de fotografie een goed team. Marjan is ook fotograaf en mijn vaste second shooter op bruiloften. Samen met onze twee prachtige dochters wonen wij in de mooie stad Zwolle.

Ons doel is om alle kostbare momenten van jullie trouwdag vast te leggen in een tastbare herinnering voor altijd.

MOOI LICHT EN ECHTE MOMENTEN

Alle facetten van jullie dag brengen wij spontaan en natuurlijk in beeld. Altijd zijn wij op zoek naar echte momenten. Op zoek naar de bijzondere band tussen jullie als bruidspaar en naar de bijzondere band tussen jullie en je vrienden en familie.
Onze vakkennis houden wij op peil via workshops en cursussen bij de beste bruidsfotografen ter wereld. Wij zijn aangesloten bij Fearless Photographers, en de Masters of Dutch Wedding Photography.
Onze foto's zijn artistieke tijdloze momentopnamen van jullie trouwdag. Al onze kennis, ervaring en energie stoppen wij met veel liefde in jullie trouwreportage.

"Wat ons fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in één dag. Het is de combinatie van jullie liefde, entourage, stilistische ruimtes, prachtige voorwerpen, betoverende kleding en onvergetelijke momenten."

"Wij vinden het heel mooi om als bruidsfotografen jullie liefde van zo dichtbij mee te maken. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus.
Deze kostbare momenten willen wij voor jullie vastleggen in een tastbare herinnering voor altijd."

WEDDING ALBUM COLLECTIONS

KOSTBARE HERINNERINGEN VOOR ALTIJD

PRIJZEN BRUIDSFOTOGRAFIE

ONZE PRIJZEN ZIJN HELDER EN OVERZICHTELIJK. GEEN VERASSINGEN ACHTERAF!
ALLE COLLECTIES ZIJN INCLUSIEF FOTOGRAFIE, EEN PRACHTIG TROUWALBUM EN DE FOTO BESTANDEN DIGITAAL IN JULLIE BEZIT.

ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN OOK INCLUSIEF DE VELE UREN DIE WIJ IN JULLIE TROUWDAG STEKEN. VAN DE KENNISMAKING VOORAF TOT AAN HET AFLEVEREN VAN HET TROUWALBUM. VOOR EEN GEMIDDELDE TROUWDAG ZIJN DIT MINIMAAL VEERTIG UREN.

OOK DE BTW EN DE REISKOSTEN BINNEN NEDERLAND ZIJN BIJ ONDERSTAANDE PRIJZEN INBEGREPEN!

.01

PREMIUM WEDDING COLLECTION

Tot 6 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
Luxe 23 x 30 fine art trouwalbum.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
200 bestanden digitaal.
Online foto gallery

€1995
.02 *Meest gekozen!

Exclusive Wedding Package

Tot 8 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
Luxe 25 x 34 fine art trouwalbum.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
300 bestanden digitaal.
Online foto gallery.

€2495
.03

Luxury Wedding Package

Tot 12 uren fotografie op jullie trouwdag door Peter van der Lingen.
Luxe 30 x 40 fine art trouwalbum.
Zorgvuldige selectie en nabewerking.
400 bestanden digitaal.
Online foto gallery.

€3295

Een langere trouwdag, een tweede fotograaf of een love shoot?

Alles is mogelijk!

125€

Extra uren fotografie

Prijs per extra uur fotografie op jullie trouwdag.

75€

Second Shooter

Een tweede fotograaf op jullie trouwdag. Prijs per uur. (minimaal zes uren)

395€

Love Shoot

Een leuke fotoshoot voorafgaand aan de trouwdag op een mooie lokatie .
Inclusief de gemaakte fotobestanden.

“Peter van der Lingen onderscheidt zich door een eigen stijl, een uniek product, een continue hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Hij is een vakman die de kern van verbondenheid weet te treffen. In zijn foto's vallen de liefde en de kunst perfect samen. Zijn foto's zijn goede, verrassend geschoten momenten.”

Juryrapport Dutch Wedding Awards 2017.

1

“Peter heeft een stijl van fotograferen die je niet vaak ziet. Peter zijn foto’s zijn divers, creatief en innovatief. Peter blijft dichtbij het bruidspaar maar vooral ook dichtbij zichzelf! Prachtig om te zien. Onze foto’s zijn geweldig! Wij raden Peter dan ook iedereen aan!!”

Ruben & Chantal

2

"Voordat de concrete trouwplannen er waren, wisten we al dat we Peter wilden vragen als fotograaf. Zijn foto’s vinden we ontzettend mooi, puur en hij lijkt aldoor op de juiste plek te zijn om dingen vast te leggen. Dit heeft hij ook waargemaakt op onze trouwdag.

De foto’s geven precies weer hoe wij de dag hebben beleefd. Tijdens een kennismakingsgesprek heeft Peter onze wensen geïnventariseerd en hier is hij zorgvuldig mee aan de slag gegaan.
In de omgang hebben we Peter ervaren als zeer relaxt, betrokken, begripvol en duidelijk in aanwijzingen. Het fotoboek dat we bestelden bij Peter is prachtig geworden!

We kijken met veel plezier terug op het contact dat we met Peter hadden in aanloop naar en tijdens onze dag, de prachtige foto’s en het prachtige fotoboek!"

Jort & Jaike

3

“Peter is een geweldige fotograaf! Het was prettig hem erbij te hebben, het voelde ongedwongen en hij heeft onze dag op een bijzonder mooie manier vastgelegd. We zijn dolgelukkig met de fantastische foto’s! Peter is werkelijk een kunstenaar.”

Kristian & Yvonne

4

“Peter heeft wederom fantastisch werk geleverd! Hij weet precies op het juiste moment de mooiste foto’s vast te leggen. Zijn werk is puur, creatief en persoonlijk! Tijdens onze reportage nam hij ook echt de tijd om de perfecte foto te maken. We hebben bijzondere, blije, stoere maar ook ontroerende foto’s ontvangen. Adembenemend! – Elke keer als we weer naar de foto’s kijken beleven we de dag opnieuw.”

René & Esther

5

“Wat was het geweldig om Peter als trouw fotograaf te hebben! Peter is een fotograaf die echt gevoel heeft voor het maken van bijzonder mooie foto’s. Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij hem.We kunnen iedereen aanraden om Peter te kiezen als fotograaf! We zijn zo ontzettend blij met onze prachtige foto’s!"

Rene & Roos Marijn

6

“Peter is de beste! Als voormalig professioneel fotograaf bekijk ik het werk van Peter op een andere dan normale wijze. Peter is enorm creatief en artistiek maar bovenal gewoonweg de perfecte fotograaf voor jullie perfecte dag. Vanaf dag 1 in de zoektocht stak Peter met kop en schouders boven iedereen uit! De reportage is gewoonweg fantastisch. Hij heeft onze Schotse/Hollandse bruiloft met veel gevoel voor traditie en onze wensen vastgelegd in een kwaliteit waaraan weinigen kunnen tippen. Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum. Peter: enorm bedankt!”

Gustave & Rhona

7

"Peter was de perfecte fotograaf. Hij begreep wat we wilden en de resultaten logen er niet om: prachtig! Iedereen die we de foto's lieten zien was sprakeloos. Vooral zijn composities met licht zijn verbluffend. Tijdens de dag merkte je niet eens dat hij er was, zo geruisloos bevond hij zich tussen de gasten. Hierdoor hadden mensen dus niet door dat er foto's gemaakt werden. Gevolg: al onze liefste familieleden en vrienden staan op de foto precies zoals ze zijn, met typische handgebaren en gezichtsuitdrukkingen. Ook onze fotoshoot leverde mooie plaatjes op die we groot hebben laten inlijsten. We hebben ook het boek bij Peter besteld, want over 30 jaar wil ja natuurlijk nog steeds op deze dag kunnen terugkijken, met de beelden erbij! We kunnen Peter niet genoeg aanraden."

Lotte & Laura

8

Peter is heel goed in het herkennen en vastleggen van de mooie momenten. Prachtige veelzeggende details, het moment dat er een knipoog gegeven wordt, een traan die rolt, schaterlach, of die ene blik. Prachtig! De foto's en het mooie fotoboek zijn me heel dierbaar! Het fotoboek vertelt echt het verhaal van de dag, de sfeer, emotie en vrolijkheid spat eraf. En ook niet onbelangrijk, Peter is heel aardig!

Ruben & Anne Marie

9

Liefde, passie, vriendschap, gemis, blijdschap, hoop, opwinding … Er zijn zoveel emoties die je ervaart en momenten om te koesteren wanneer je trouwt! Alle emoties en momenten wil je je kunnen herinneren. Koesteren. Tastbaar maken. Herbeleven met dierbaren. Weer opnieuw die vlinders in je buik… Peter van der Lingen is het antwoord.

Peter voelde op onze speciale dag als een vriend, terwijl we hem maar heel kort voor de bruiloft hebben gesproken. We kwamen last minute met onze vraag en Peter zei: ‘ja!’.
Daar zijn we nog steeds dankbaar voor. Zo bijzonder hoe je door prachtige foto’s, vol emotie, weer helemaal terug wordt gezogen naar de dag! Het maakt Peter een kunstenaar.
Peter, nogmaals: dank je wel voor de prachtige foto's!

Eric & Maritha

CLOSE MENU