Fearless Award | Peter van der Lingen | The Netherlands

F
F

 

Fearless Award Collection 21 Peter van der Lingen

Fearless Award Peter van der Lingen Netherlands | Fearless Collection 21

 “Fearless Awards are stunning wedding photos that excel in redefining wedding photography or are just too amazing!”

 

Trots op alweer een internationale Award. Uit duizenden internationale inzendingen is wederom een foto van mij geselecteerd als winnaar.

De jury heeft deze foto gekozen als een van de winnaars van Collection 21. Bekroond met een internationale Fearless Award!

 

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Jury bedankt voor deze mooie erkenninig. Alle winnaars kun je hier vinden op de Fearless website.

Fearless Photographers is een directory van meer dan 2500 van ’s werelds meest ‘Fearless’ bruiloft fotografen. Voor bruidsparen die echt van fotografie houden. Fearless Photographers laat alleen de allerbeste trouwfotografen toe. Of zoals ze zelf schrijven op hun website; “THE BESTE WEDDING PHOTOGRAPHY IN THE WORLD”. Fearless Photographers  wil het vinden van je bruidsfotograaf net zo leuk en spannend maken als het zoeken naar je trouwlocatie, schoenen, trouwjurk, bruidstaart, en al die goede dingen. The Fearless Photographers directory is een showcase van de beste trouw fotografen in de wereld. Zij streven voortdurend  om je te verrassen met trouwfoto’s die je zullen verbazen! Fearless Photographers  delen je passie en enthousiasme voor fotografie. Fearless Fotografen zijn geïnspireerd om onder druk elke trouw dag op een fantastische manier vast te leggen. Ze zijn creatief, getalenteerd, en behoren tot de beste in de wereld. De beste trouwreportages in de wereld!

 

Door mijn vele Award ben ik door Fearless aanbevolen als “Recommended Photographer in the Netherlands”.

 

 

CLOSE MENU