Fearless Awards Collection 24

F
F

PetervanderLingen-008-r24

Fearless Award Peter van der Lingen Netherlands | Fearless Collection 24

 
PetervanderLingen-005-r24

Fearless Award Peter van der Lingen Netherlands | Fearless Collection 24

 

Trots op alweer een internationale Award. Uit duizenden internationale inzendingen zijn wederom twee foto’s van mij geselecteerd als winnaar. Bekroond met een internationale Fearless Award!

 “Fearless Awards are stunning wedding photos that excel in redefining wedding photography or are just too amazing!”

 
Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Jury bedankt voor deze mooie erkenninig. Alle winnaars kun je hier vinden op de FEARLESS Website.

Fearless Photographers is een directory van meer dan 2500 van ’s werelds meest ‘Fearless’ bruiloft fotografen. Voor bruidsparen die echt van fotografie houden.
Fearless Photographers laat alleen de allerbeste trouwfotografen toe. Of zoals ze zelf schrijven op hun website;
THE BESTE WEDDING PHOTOGRAPHY IN THE WORLD”.
Fearless Photographers
 wil het vinden van je bruidsfotograaf net zo leuk en spannend maken als het zoeken naar je trouwlocatie, schoenen, trouwjurk, bruidstaart, en al die goede dingen. The Fearless Photographers directory is een showcase van de beste trouw fotografen in de wereld. Zij streven voortdurend  om je te verrassen met trouwfoto’s die je zullen verbazen! Fearless Photographers  delen je passie en enthousiasme voor fotografie.
Fearless Fotografen zijn geïnspireerd om onder druk elke trouw dag op een fantastische manier vast te leggen. Ze zijn creatief, getalenteerd, en behoren tot de beste in de wereld.

CLOSE MENU