Eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2013

E
P

Peter van der Lingen wint Eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2013

 

 

PERSBERICHT

 

Peter van der Lingen wint Eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2013

Op 3 juni 2013 zijn in Amersfoort tijdens een nationale en feestelijke prijsuitreiking de felbegeerde Bruidsfoto Awards voor de 9e maal op rij toegekend. Bruidsfotograaf Peter van der Lingen uit Zwolle ontvangt hierbij een eervolle vermelding in de categorie Groepsportret Uit de ruim 1.600 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het evenement zeventig foto’s die kans maakten om een prestigieuze Bruidsfoto Award te winnen.

 

Zichtbare trends in de bruidsfotografie
De Bruidsfoto Award geldt als de trendmeter in de bruidsfotografie. Dit jaar laten de winnende foto’s veel herkenbare emotie en sfeer zien. Bovendien kenmerken de inzendingen zich door een heel eigen en persoonlijke uitstraling, ondanks dat ze qua stijl en onderwerp van elkaar verschillen. Meer dan ooit besteden bruidsparen aandacht aan het personaliseren van hun grote dag en dat vertaalt zich ook naar hun fotoreportage. Daarmee heeft de huidige bruidsfotografie zich ontwikkeld tot een creatief samenspel tussen bruidsparen en bruidsfotograaf.

 

14 trotse winnaars van de Bruidsfoto Award 2013
Voor de 9e editie van de Bruidsfoto Award werden ruim 1.600 foto’s ingestuurd, in 7 categorieën. Een onafhankelijke vakjury nomineerde per categorie 10 foto’s die meedongen naar 2 prijzen: een publieks- en een vakprijs. Bijna 6.000 stemformulieren zijn door bruidsparen en vakfotografen ingevuld en daaruit zijn de 14 winnende bruidsfoto’s en Overall Winnaar naar voren gekomen. Nederland kan trots zijn op zoveel prachtige bruidsfoto’s.

De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Voor het totaaloverzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen van de Bruidsfoto Award 2013, kijk op www.bruidsfotoaward.nl.

CLOSE MENU