Coronavirus en jullie trouwdag

Laatste update;

 

  • Per 1 juli 2020 is er geen bovengrens meer voor het aantal personen dat binnen of buiten bij elkaar mag komen. Hieronder vallen naast de horeca ook bruiloften. Belangrijk is dat de bovengrens alléén wordt losgelaten onder de volgende voorwaarden: vaste zitplaatsen, reservering en gezondheidscheck vooraf. Als een locatie niet aan deze voorwaarden kan voldoen, blijft een maximumaantal bezoekers gelden van 100 personen (exclusief personeel) per ruimte met vaste zitplaatsen binnen en 250 personen (exclusief personeel) buiten. Uiteraard moet iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden.

———

Wat een bizarre tijden voor ons allemaal. Hopelijk gaat alles goed met jullie! Wat vervelend als jullie door de Corona misschien wel een groot deel van je trouwplannen moeten omzetten. Ik baal met jullie mee, ook mijn trouwseizoen verloopt ineens heel anders dan gepland.

 

Tot 1 juni 2020 mogen alle bruiloften helaas niet meer doorgaan. Hoe het na 1 juni verder gaat is lastig om nu in te schatten. Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn werkwijze in deze situatie en jullie de mogelijkheid geven om vragen te stellen en te overleggen over de opties.  

 

Verplaatsing trouwdatum tot 15 april 2021 (en ik ben nog beschikbaar)

Het is mogelijk om kosteloos jullie datum te verplaatsen naar een datum tot en met half april april 2021 waarop ik zelf ook nog beschikbaar ben. Houd er wel rekening mee dat er momenteel veel bruiloften worden verplaatst en het misschien niet mogelijk is om op een vrijdag of zaterdag alle leveranciers bij elkaar te krijgen. Een advies van mij zou zijn om vooral ook te kijken naar doordeweekse dagen.

Ik denk hierin graag met jullie mee, zodat we in goed overleg samen een nieuwe datum kunnen vaststellen.  

 

Verplaatsing naar een datum later dan 15 april 2021  (en ik ben nog beschikbaar)

Om jullie trouwdatum te verplaatsen naar een datum later dan 15 april 2021 zal er een extra aanbetaling van € 250 worden gevraagd. Deze extra betaling is simpelweg vanwege de noodzaak om een nieuwe datum te reserveren in het hoogseizoen waarvoor ik geen andere bruiloft meer kan aannemen op die datum. Ook eventuele stijgende kosten zijn hierin al verwerkt. 

 

Annuleren jullie de bruiloft in z’n geheel?  (of ik ben niet meer beschikbaar op jullie nieuwe datum)

Dit zou natuurlijk ontzettend verdrietig zijn, dus hopelijk is dat geen overweging. Kiezen jullie voor een datum waarop wij niet meer kunnen (of annuleren jullie de bruiloft in zijn geheel) dan houden we de reeds gedane betaling en hanteren we de regels zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

Tip: Als jullie verzekerd zijn (bijvoorbeeld via de Nationale Nederlanden Evenementen verzekering) is het wellicht mogelijk om jullie reeds gemaakte kosten te declareren. Informeer dus bij jullie trouwverzekering.  

Ik blijf de laatste ontwikkelingen rondom Corona goed in de gaten houden. Als er grote veranderingen zijn die van toepassing zijn op de trouwfotografie, dan breng ik jullie hiervan op de hoogte.

En als jullie vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag!

Hopelijk tot snel! Peter

Bloemenmeisjes Bruiloft Styling roode koper

Much love

Stay safe

CLOSE MENU