B

Bruidsfoto Award nominatie 2016 | Peter van der Lingen

Bruidsfoto Award 2016Genomineerd in de categorie; “Bruid & Bruidegom”

Bruidsfoto Award nominatie 2016

Genomineerd in de categorie; “Bruidskinderen”
Persbericht

Bekendmaking nominaties Bruidsfoto & Film Award 2016
De internationale Bruidsfoto & Film Award-vakjury maakt vandaag de nominaties bekend voor de prestigieuze foto- en filmverkiezing. Uit een aantal van precies 2.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 4 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2016. De BFFA wordt dit jaar voor de twaalfde keer op rij georganiseerd. In de acht fotocategorieën zijn telkens tien foto’s genomineerd.

Best of Both Worlds
“De ware beeldprofessionals tonen echt oog voor detail en context. Een sterke visualisatie van de bruiloft speelt een hoofdrol. De kracht van het beeld wordt hierin belangrijker. Creativiteit en het (foto)moment zijn vaak bepalend. Soms meer dan de techniek”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury.
“De jury was op zoek naar verrassende en ontroerende foto’s en films en die hebben we zeker gevonden. Ik ben benieuwd welke nominaties uiteindelijk tot winnaars worden gekroond.”

Publieksprijs en Vakprijs
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2016 is de race nu echt van start gegaan. Tot en met 13 mei 2016 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldprofessionals hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films.

Op maandag 30 mei 2016 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2016.

Doel Bruidsfoto & Film Award
De Bruidsfoto & Film Award wordt voor de twaalfde keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.

 

Maar liefst vier nominaties voor de Nederlandse Bruidsfoto Award mocht ik vandaag ontvangen!!!!

 

Genomineerd in de categorie; “Bruiloft in Beeld”

Bruidsfoto Award 2016

Genomineerd in de categorie; “Klaar voor de Huwelijksdag”Bruidsfoto Award nominatie

CLOSE MENU