B

Bruidsfoto Award 2019 Nominaties Peter van der Lingen

 

BRUIDSFOTO AWARD 2019, 2 nominaties !!

YesYes. Het is wéér gelukt dit jaar, genomineerd worden voor de prestigieuze Bruidsfoto Award.

Niet met één, maar zelfs met twéé foto’s!

 

 

Award Getting ready Nederland

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019 in de categorie “Getting Ready”

Bruidsfoto Logo Award

 

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019 in de categorie” Bruidegom”Bruidsfoto Logo Award

 

 

Het doel van de Bruidsfoto Award

“De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland.

De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.”

 

Award uitreiking 2019
De Award uitreiking van de fotoverkiezing voor genomineerden vindt plaats eind mei 2019.

Vorige jaar mocht ik de publieksprijs (bekijk hier de  video van de prijs uitrreiking van 2018) in de categorie “Bruid” ophalen in Amsterdam.

 

Update.

De prijsuitreiking is inmiddels geweest. Helaas mocht ik dit jaar niet de hoofdprijs mee naar huis nemen maar wel twee mooie eervolle vermeldingen.

——-

 

 

PERSBERICHT

Peter van der Lingen wint twee eervolle vermeldingen bij de Bruidsfoto Award 2019

Maandagmiddag 27 mei zijn de Bruidsfoto Awards 2019 voor de vijftiende keer op rij uitgereikt tijdens een feestelijk event in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Bruidsfotograaf  Peter van der Lingen uit Zwolle sleepte hierbij twee eervolle vermeldingen in de categorie Bruidegom en Getting ready in de wacht. Uit ruim 1.200 inzendingen nomineerde een onafhankelijke en internationale vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in verschillende categorieën.

De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

 

Eervolle vermelding bruidsfoto award Peter van der Lingen bruidsfotografie
CLOSE MENU