OVER MIJ ...

Als fotograaf sta ik al jaren aan de top in de bruidsfotografie. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in trouwfotografie heb ik veel prachtige trouwdagen vast mogen leggen. Dat doe ik nog steeds met veel plezier en vol energie!

Ik ben gelukkig getrouwd met Marjan en samen vormen wij zowel privé als in de fotografie een goed team. Marjan is ook fotograaf en mijn vaste second shooter op bruiloften. Samen met onze twee prachtige dochters wonen wij in de mooie stad Zwolle.

Ons doel is om alle kostbare momenten van jullie trouwdag vast te leggen in een tastbare herinnering voor altijd.

MOOI LICHT EN ECHTE MOMENTEN

Alle facetten van jullie dag brengen wij spontaan en natuurlijk in beeld. Altijd zijn wij op zoek naar echte momenten. Op zoek naar de bijzondere band tussen jullie als bruidspaar en naar de bijzondere band tussen jullie en je vrienden en familie.
Onze vakkennis houden wij op peil via workshops en cursussen bij de beste bruidsfotografen ter wereld. Wij zijn aangesloten bij Fearless Photographers, en de Masters of Dutch Wedding Photography.
Onze foto's zijn artistieke tijdloze momentopnamen van jullie trouwdag. Al onze kennis, ervaring en energie stoppen wij met veel liefde in jullie trouwreportage.

"Wat ons fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in één dag. Het is de combinatie van jullie liefde, entourage, stilistische ruimtes, prachtige voorwerpen, betoverende kleding en onvergetelijke momenten."

"Wij vinden het heel mooi om als bruidsfotografen jullie liefde van zo dichtbij mee te maken. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus.
Deze kostbare momenten willen wij voor jullie vastleggen in een tastbare herinnering voor altijd."

CLOSE MENU